ATLASMASSAGE

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor. Vaak worden knopen hardhandig weggemasseerd, wat met veel pijn gepaard gaat en dat is meestal geen pretje.

De massagetechniek.

Bij Atlas massage wordt met een speciale massagetechniek de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Hierdoor is het lichaam zelf in staat te genezen en de klachten te laten verdwijnen. Op deze manier kunnen pijnklachten door scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen, armklachten en beperking in het naar links en naar rechts kijken, snel en effectief en op een zachte en veilige manier worden verbeterd. Dit alles zonder kraken of hulpmiddelen en in vrijwel alle gevallen zonder vervelende napijn of een beurs gevoel.

Pijnklachten in nek, schouders en armen kunnen na een of meerdere behandelingen verminderen en/of verdwijnen.

Deze massagetechniek is zeer effectief en duurt slechts 10 minuten!

Heeft u ernstige klachten, dan geeft 3 keer 10 minuten meer effect dan 1 keer een half uur.

ATLAS-LUMBAALMASSAGE

De Atlas-Lumbaalmassage is een zachte methode voor het gehele lichaam om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren.

De massage begint met een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier het beenlengteverschil wordt opgeheven en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke wijze wordt gecorrigeerd.

Het SI-gewricht is de verbinding tussen het bekken en de wervelkolom. Veel lage rugklachten met uitstraling naar het been, het moeite hebben met bukken en zelfs knie-, enkel- en voetklachten worden vaak veroorzaakt door een vastzitten SI-gewricht. Ook dit gewricht wordt op een zachte en pijnloze manier losgemaakt, waardoor klachten in de meeste gevallen verdwijnen.

Als gevolg van een vastzittend SI-gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor pijnklachten in de onderrug ontstaan. Door een korte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen de "kabels" na korte tijd, waardoor er snel verlichting optreedt.

De Atlas-Lumbaalmassage is in te zetten bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten.


Voorafgaand aan de behandelingen vindt een korte intake plaats.


Kijk voor prijzen van de behandelingen onder het kopje "Tarieven".

Wilt u weten of uw klachten verholpen kunnen worden met een Atlas- of Atlas-Lumbaalmassage? Neemt u dan gerust contact op of kijk op: www.StichtingAtlasMassageGroep.nl

AtlasMassageGroep.nl